Tannklinikk i Sentrum AS

Velkommen til

Vi tilbyr førstegangsundersøkelse til kun kr. 325 for alle våre kunder!


 15% rabatt på alle behandlinger for studenter og pensjonister.

Tannklinikk i Sentrum AS.

Om du ønsker en meget sentralt plassert tannlege i Oslo sentrum er Tannklinikk i Sentrum AS et ypperlig valg. 

Klinikken tilbyr så godt som alle tjenester som faller inn under tannlegetjenester. Vi er spesialister på tannlegeskrekk og kan tilby smertefri behandling dersom du ønsker det for å gjøre behandlingen til en bedre opplevelse for deg. Tannklinikk i Sentrum AS bruker kun det nyeste og beste innen tannmedisinsk teknologi, utstyr og materialer som finnes på markedet, blant annet Fotona Dental LASER. Vi tar pasientens ønsker på alvor og kan på en god måte håndtere tannlegeskrekk.

Vi er kontinuerlig på sertifiseringskurs og seminarer Europa rundt hvert eneste år. På den måten holder vi oss alltid oppdatert på de nyeste og beste redskapene og metodene for det aller beste resultatet. Vi synes det er både spennende og veldig viktig å lære nye metoder som forsterker den gode kvaliteten på tannbehandlinger ytterligere.

Praktisk med tannlege i sentrum av Oslo.

Tannklinikk i Sentruim AS er sentralt plassert midt i sentrum og er enkel for folk flest å finne. Det er mange og gode parkeringsmuligheter i nærheten av klinikken. Tannklinikk i Sentrum AS finner du i kort gangavstand fra Norges største kollektivknutepunkt, Jernbanetorget og Oslo S.

Dersom du har behov for tannlege og besøker Tannklinikk i Oslo sentrum AS for første gang kan vi tilby førstegangsundersøkelse til fastpris for kun kr. 325,-.

Du er velkommen til å bestille din time hos oss i dag!

Med vennlig hilsen
Tannlege Irina Knudsen.


Denne siden er laget av Reale IT Consulting for Tannklinikk i Sentrum AS.
2015 © Copyright Irina Knudsen. ® Med enerett.

For timebestilling: Klikk her.